Som jag har längtat efter den här dagen! Idag gick vi äntligen live med hemsidan. Jag hade nog glömt hur oerhört mycket jobb, hur mycket bollande det är och vad som ligger bakom en hemsida. Att ösa på med information är enkelt, det svåra är att hålla det stramt och endast försöka leverera det som absolut nödvändigast behöver ligga där. För mig som är en vän av ord, är det extra jobbigt. Jag hade velat skriva ner hur mycket som helst, men byrån (Today) fick hålla mig i strama tyglar. Utan dem hade detta aldrig blivit vad det blivit. Är fruktansvärt imponerad över hur de jobbar, vilken omtanke de har lagt bakom varje sida, hur de har granskat texter och ständigt sågat det mesta jag har gjort! Om man inte har något självinsikt alt inte gillar att ta kritik, då ska man inte använda sig av dem. Om man däremot vill göra något man aldrig själv kunnat skapa, om man inser att det finns en anledning till att de har valt att jobba med design och man själv med något annat, då kan jag inte tänka mig att det finns så många vassare byråer i stan!

 

Eftersom Next u sedan dag 1 har valt att jobba med videobaserade tjänster inom bemanning och rekrytering, har vi även gjort egna filmer. Vi jobbar med videopresentationer av kandidater samt filmade annonser, vilket jag tror är framtiden. Att göra jobbsökandet lite mer levande tror jag definitivt är något som ligger rätt i tiden. När våra mobiler dessutom börjar kunna hantera mer information blir mobilen vår nya laptop. Vi gör även företagspresentationerna på film, bifogar här vår egen film som beskriver det vi gör. Tyck gärna till eller maila mig på stefan.liden@nextu.se om ni vill veta mer. Kommer inom kort att berätta lite mer om hur vår uppstart har gått.

 

 

Vi hörs!