Att ha semester är en intressant företeelse. Om man som jag är van vid att ständigt ha en mängd saker på gång blir det en konstig känsla när man endast behöver fokusera på en sak i taget. Det är som kroppen loggar ur och helt plötsligt blir man trött, lat och varje uns av ansträngning känns jobbigt. Det kanske just det som är semester, men det känns lite konstigt.

Hursom så spelade vi även idag Las Salinas, samma bana som igår. Som jag berättade igår så är banan en skön mix med kullar, lite vatten och hål som ofta inbjuder till att våga lite. Spelet idag höll desto högre klass, Christer som igår gick 1 under par visade verkligen var skåpet skulle stå idag. Sista nio hålen hade han 29 slag för en totalscore om 65 (-5). Själv vände jag på 32 (-3) men lyckades inte riktigt hänga med på tåget in, så jag fick summera mitt kort på 67 (-3), vilket inte heller får anses så pjåkigt. Staffan lirade sin bästa golf för i år och hade 76 slag och fick notera en sänkning, tyvärr räckte inte det så han får även ikväll agera sponsor, tufft att hänga med avdankade pros…Det jag även gillade med Las Salinas var den service vi fick av all personal. Människor som råkar ha service som jobb verkar inte alltid tänka på det, men här har vi verkligen blivit omhändertagna. De styrde om tider, fixade med start från annat hål etc, sånt älskar man som gäst!

Vi har nu varit här i 3 dagar, men tiden går verkligen fort när man har trevligt. Man blir så otroligt bortkopplad från verkligheten, men som tur är har jag mitt twitter där jag får all rapportering om vad som händer hemma. Jag blev också väldigt glad när jag idag pratade med en kollega från iNEED, hon berättade att det hade rasslat in en massa nya affärer, sånt är alltid glädjande. På nåt sätt vill man vara på flera ställen samtidigt.

Ikväll ska vi gå ut och äta lite middag ihop, det blir Staffan, Bosse, Christer och jag. Det blir vår första kväll tillsammans vilket jag ser fram emot. Bosse hoppade över spelet med oss idag, därför blir det extra kul att träffa honom ikväll. Efter att ha lyssnat på hans passion för fotografering, inser jag hur lite jag vet om det. Jag har aldrig riktigt förstått det där med vinklar, ljus och färgtoner, men inser nu att det är en hel vetenskap. Bosse råkar dessutom vara både svensk mästare och europamästare, så han har förmodligen en smula koll. Det är bara lyssna och lära!