Den 14 augusti 2012 är ett datum som för alltid kommer att vara etsat i mitt minne. Det var dagen då jag flyttade in på nya kontoret. Dagen då Next u fick en plats att utgå ifrån.

Känslan i min kropp var härlig, att återigen ha ett jobb att gå till. Jag hade nog glömt hur mycket jag älskar att känna mig nyttig, att återigen känna att jag är tillbaka i matchen igen. Att vara utanför har jag alltid varit livrädd för. Jag tror vi människor mår bra av att ha rutiner i våra liv. Att känna sig behövd och veta att vi tillför värde, oavsett vad vi gör.

Första dagen på nya kontoret var vi 2 st tappra, jag och en fd kollega från Ineed, på måndag kommer ytterligare 2 fd kollegor och sen inväntar vi den sista personen innan vi är fulltaliga. När jag lämnade mitt gamla bolag och gick hem visste jag inte vad framtiden skulle innebära. Det enda jag visste var att jag skulle sakna människorna, de var i mångt och mycket som min familj. Nu när vi äntligen ska jobba ihop igen, känner jag mig så oerhört lyckligt lottad. Jag är både stolt och smickrad att de valde att fortsätta jobba med mig. För mig som chef/kollega/vän var det nog det bästa betyg jag kunde få. Den här gången slipper jag lägga en massa energi på fel saker, den här gången kommer all energi att riktas framåt, det känns fantastiskt! Nu kommer vi återigen att vara ett team igen, ett team med oerhört mycket erfarenhet och en sammanhållning som inte går att köpas för pengar.

Att starta bolag är ingen liten pryl. Det tar tid, det slukar energi och det kostar en massa pengar. Som tur är har jag haft bra rådgivare, fina vänner och bekanta i min omgivning som har hjälpt mig. Det är människor som jag är ytterst tacksam över att jag känner. Kommer att vara riktigt rädd om dem, det är i motgång man verkligen märker vilka som är ens riktiga vänner. De senaste veckorna har jag tillbringat med mängder av administration för att ordna med tillstånd, momsreg, F-skattesedel, försäkringar m m. Det är tusen saker att tänka på, men from nästa vecka räknar jag med att kunna lyfta in bolaget i fas 2, försäljningsfasen. Det är den fas jag älskar mest, att komma ut och träffa människor och berätta varför de ska jobba med oss.

Med Next u kommer jag få möjligheten att förverkliga mina drömmar. Att driva det där företaget som ska förändra saker, som ständigt kommer att utmana branschen att söka nya vägar. Det handlar om att ifrågasätta, att våga och ge sig ut på nya stigar. Med ny teknik och mobila lösningar har vi möjlighet att verkligen lyfta in rekrytering och bemanning rakt in i 2010-talet, det känns superspännande.

 

 

Nu börjar resan framåt, på måndag blir vi ytterligare 2 personer. Det känns fantastiskt kul! Den här hösten ser jag verkligen fram emot, den kommer att bli riktigt riktigt rolig! Med den kommer jag och mina kollegor att satsa på vårt nästa steg! Häng med på resan, för nu kära vänner kommer det bli åka av 🙂