Äntligen här! Vi landade igårkväll efter en hyggligt lång flygning. Jag hade flytet att hamna bredvid ett par som hade en nyfödd liten bebis. Många gånger är det fantastiskt med småttingar, men på ett plan är det ingen vinnare. Hursom så gick flyget väldigt smidigt, det var trevlig personal och med lite musik i öronen så flöt flyget på. Några timmar senare var vi på fast mark igen och det mesta flöt bara på. En resa är en resa, inte så mycket mer att orda om.

Idag var det dock läge att dra igång äventyret på riktigt och det innebär givetvis det vi är här för, nämligen golf! Vi bokade en taxi till banan, det var hela 3 minuter, en tuff resa. Där mötte vi upp våra 2 medresenärer, Christer och Bosse. 2 härliga personligheter. Bosse visade sig vara europamästare i fotografering, dock ingenting han kan skryta med på golfbanan. Vi hade bokad starttid, 08.40, lagom tidigt. Vi tuggade oss igenom banan (Fuertaventura Golf Club), det var ingen riktig stänkare. Jag har spelat många banor runt om i världen, det här var inte den jag kommer att berätta om i mina anekdoter. Tyvärr var den väldigt misskött, greenerna var ok, men det kändes inte som de hade valt att satsa allt för mycket på den här banan. Det här kan låta tufft, men banan var helt enkelt inte bra, tråkigt men sant. Dock har jag fått höra att de andra banorna ska vara väsentligt bättre. Många gånger blir det så att den banan som ligger bäst belägen, rent logistiskt, kan surfa på just det, den ligger bra till. Vi hade dock en fantastisk trevlig runda och det flöt på rätt bra.

Efter rundan blev det en skön lunch med lite godsaker (läs flytande) innan vi ställde oss på rangen. Den visade sig dock vara kanon! Hur kan man lägga alla pengar på rangen istället för banan är min fråga? Nånting för Fuerteventura Golf Club att ta med sig.

Väl tillbaka på hotellet satte vi oss vid den ordentligt tilltagna poolen och njöt av solen som dök upp. After Golf i 22 gradig värme och havsutsikt är en svårslagen kombo. Hotellet vet verkligen vad man som boende vill ha! Har inte en synpunkt på hotellet, det är fullständigt magiskt! Havsutsikt, gigantisk pool, bra restaurang och härlig service. Ikväll ska vi testa middagen för första gången, ska blir intressant. Imorrn är det dags för Las Salinas, en bana jag har hört mycket bra om. Ska bli kul, jag hoppas att liret stämmer lite bättre då. Bosse hoppar över rundan och glassar runt med kameran istället. Kan bli en och annan bra bild 🙂