Imorrn bär det av mot Fuerteventura. Ska bli fantastiskt roligt att få åka dit, har aldrig varit på någon av öarna kring Kanarieöarna. Är dessutom väldigt golfsugen och är trött på att knalla runt leriga banor i Sverige, så en vecka där blir en bra start på november. Under hela hösten har jag haft ett enormt jobbfokus så att bryta av det mot lite annat känns ganska lagom. I lördags eftermiddag satt jag några timmar på kontoret och när jag släckte lamporna och gick därifrån kände jag ett styng av sorg. Jag kände saknaden av mina kollegor i samma sekund jag klev utanför dörren. När jag promenerade hem tänkte jag hur fantastiskt lyckligt lottad jag är som har ett jobb som jag verkligen älskar. Att varje dag känna en passion, en glädje och ett engagemang när man promenerar till kontoret, det är häftigt!

Att vara entreprenör, det är väldigt speciellt. Man äter, lever och sover med sitt jobb. Häromkvällen satt jag och snackade med en annan entreprenör och vi diskuterade vad det är som driver oss. Vi konstaterade båda två att det är viljan att förändra, att förbättra och att göra skillnad som är det bärande. Den där ständiga känslan av att ”det går att förändra världen” även om det bara är pyttelite. Man har en ständig hunger att alltid göra lite till. Jag satt och slötittade lite på Skavlan ikväll och där var bla Stina Dabrowski. Hon berättade om sitt liv som reporter och skälet till hennes enorma mod. Hon hade efter mycket grubblande och tom ett självmordsförsök, kommit fram till insikten att ”Om jag ändå väljer att leva, då ska jag fanimej leva fullt ut. Den dagen jag dör, så ska jag veta att jag verkligen levt”. Jag tyckte det var ganska talande, att man lever hela vägen ut och med det menar jag att bland annat försöka göra verklighet av sina drömmar. Man kan inte göra allt men man kan iallafall försöka leva ut några av dem.

Om inte jag hade startat iNEED hade jag heller inte fått åka till Fuerteventura imorgon. Den här typen av grejer händer när man kastar sig ut och testar på. Sedan jag startade iNEED har jag fått massor av roliga inbjudningar, genomfört en massa föreläsningar och hamnar på ställen jag aldrig hade hamnat annars. Men det krävs hela tiden att jag är öppen för de frågor och inbjudningar som kommer. Jag försöker att vara lyhörd för det som händer och ständigt behålla min nyfikenhet. Kan man göra det, så kommer man alltid att få vara med om en massa spännande grejer.

Med dessa korta rader om lite funderingar kring imorgon och att leva ut sina drömmar, kommer jag from imorrn och en vecka framåt att mest leverera golfreportage i olika former. Även det är något som ligger mig oerhört varmt om hjärtat, dock brukar jag inte skriva så mycket om det. Nu ska jag dock se till att leverera ett värde till Solresors läsare och försöka ge en bra känsla för Fuerteventura. Så från och med imorrn kommer det att bli lite mer av den här varan, dock kommer jag förhoppningsvis att bära skjorts då 🙂